Khamis, 29 Mac 2012

Kepuasan Yang Teramat

Assalamualaikum....


Hari ni aku puas sgt bila dapat edit aku punye layout blog aku...
Rasa macam nak melompat je, teruja gile...
Thanks 2 "Lynnda Demak" coz bagi tunjuk ajar nak godek2 blog ni...

adoii hai, penuh gelak tawa..macam2 ragam dan karenah kitorang ni...
"Rosnizam Sahar" dok sibuk main YM je...
Ape2 pun aku puas walaupun xcantik tp cute je blog ni...

Lepas ni sikit akan aku terokai blog2 ni...aku ni budak baru belajar erti sebuah blog..
InsyaAllah aku akan update ape2 hal terbaru atau aktiviti aku buat di Bumi Sintok, UUM ni...

Ok, itu saja untuk saat ni..
Bye2 semua...:)

0 comments:

Catat Ulasan